Vår historie

Da Holmlia blandakor ble startet i 1992 hadde de 5 grunnleggerne ingen anelse om at koret snart 30 år senere ville bestå av nærmere 40 sangglade korister. Og blanda har det blitt, med medlemmer fra de tidlige 20-årene til de over 60. 30 års sangglede har gitt oss et bredt spekter og tykke sangpermer med et fyldig innhold. Repertoaret vårt spenner seg bredt og har gått fra “Beatles til Bach” med en god del mer Beatles enn Bach. 

Vår dirigent

Svein Oskar Smogeli er en allsidig musiker, dirigent og pedagog. Han kan spille på flere strenger og har en mastergrad i historie og en bachelorgrad i kordireksjon og klassisk sang. På dagtid er han ungdomsskolelærer og på fritiden både synger han i kor og dirigerer kor, i tillegg til å være en feinschmecker på kjøkkenet.

 

Han har dirigert Holmlia Blandakor siden februar 2016 og tar stadig koret til nye høyder!

Sangfuglene

Holmlia blandakor består av 4 ulike stemmegrupper, med første og andre stemme innenfor alle gruppene. Alle gruppene har sine kvaliteter, men låter best sammen.

Alter

Sopraner

Bass

Tenorer

Lyst til å synge med oss?

Du trenger ikke være dreven i noter, men vi setter pris på at du synger rent. Hver tirsdag øver vi fra kl. 18:30 – 21:00 på Hallagerbakken skole. Er du litt nysgjerrig kan du alltids komme innom og se om dette er noe for deg.

Hallagerbakken 104, 1256 Oslo

Tirsdager kl. 18.30 – 21.00